MyMusix

Saturday, 5 January 2013

Azam Tahun Baru

Assalammualaikum. ..:D

Ehem2. .Dh 2013 dah. .First of all, Selmat Tahun Baru 2013(Lewat 6 hari wish). .Hihi
So guys, how are you all. .Wish have a great day in this great year. .Hihi

Semoga you all sihat2 selalu. .
So mesti you all tertanya2. .What you new azam for this year??
Azam tahun 2013 nie. .Hermm..
First ..Semestinya untuk membaiki diri ke arah yang lebih baik. .Then jadi anak yang baik kepada ibubapa. Jadi kawan yang baik kepada kawan. .
Yang lain. .Nak jadi keeper yang hebat. .Macam Iker Casillas gitu. .Xkenal?Google ler. .Hihi
Then niat nak belajr kereta tahun nie. .
So hujung tahun or next hujung tahun. .Dapat la ambik lesen kereta. .Hihi

Ohh. .About study??
OMG!!All subject yang susah. .
But dengan niat kerana Allah, yang susah pn akan jadi senang. .
In Sha Allah. .
So keep on working to gain what you dream. .

Additionally, aku nie ketua kelas TESL1 pada tahun ni. .
Satu tanggungjawab yang begitu besar pada aku yang tak pernah menjadi ketua kelas. .
Thank kepada kawan2 yang memberi kepercayaan kepada aku. .
In Sha Allah. 
Aku akan berusaha menjadi ketua yang baik tetapi tegas. .

So .Semoga Allah membantu kita semua menghadapi hari hari yang mendatang. 
Amin. .



No comments:

Post a Comment