MyMusix

Sunday, 15 April 2012

The worst Sunday in My Life. ..

Assalammualaikum. .
hai korang. .pa crita niHh. hehe XP 
Hari niH, man nak crita. .
Crita pasal ahad yang paling memenatkan. .
Memang2 sangat memenatkan. .Lebih senang di tempat sendiri dari tempat orang. .
Tempat sendiri lebih baik. .
FACT!!!!
NIH pic masa baru sampai bandar. .


Sesak nyer. .Penat nak tunggu untuk melintas. .. 


Ahad memang xda orang nak jual2 sayur ker. ..?hahah XD


teksi yang sangat2 mahal harganya. .heheh XD

Apa2 pun aku kena jugak biasakan diri kat tmpat niHHh. .Heheh Sebb 5 tahun aku akn brda kt sini. . .

Saturday, 14 April 2012

Kenangan. . ..

Assalammualaikum sahabat ku. .XD Hari nie man nak share kit. .haha XD man rindu la kenangan time jumpa stacy dulu. .ehehe 

(just nak share2 ja betapa aku rindu nk jmpa stacy)

Hahah
Stacy time niHh memang sporting abis ler. .
NiH photo2 time tuHh. .XD


Stacy tgh borak2 dengan PA dia, Yondan. .XD


Post special time aku curi2 take pic stacy.. <3 it


Mypic with Stacy. .hehe XD Jgn jeles ekK. .^^


Me with my new fren. .Azizi. .XD juga merupakan admin Fan page stacy. .haha XD


Special post tuk fans Stacy. .hehe XD

Apa2 pun. .aku xkan lupakn knangan niHh. .hehe Tetp support stacy. .


Friday, 13 April 2012

Menunggu Hari. .

Assalammualaikum.
Selamat petang semua.
Hri niH, nak share2 kit la. .hahah
Yeye. .xlama lagi Kami nak g camping. .hahaha
(La ingatkn apa)Hahahah
Kami,budak TESL, akan pergi camping kt Borneo RainForest. .
Xsabar la nak pergi tuHh. .haha maklum la. .lama suda xmasuk hutan niehHh. .
Apa2 pun,hara semua berjalan dengan lancar untuk hari isnin(16.4.12)
Kami pergi sana selama 4 hari 3 malam ja. .xlama kan. .
Hahah saja ja nak share2 niHh. .lama suda xupdate bhah. .sure korang rindu kat aku. .hahaha XD
Okay bhah. Selamat petang ya korang. .
Assalammualaikum. . ^^

Thursday, 12 April 2012

Shakespeare's Day

Assalammualaikum. .Heheh Sorie guys. . sbb lama x update. .sure korang cdeh kn. .hehe Chill la. .banyak kerja bhah bro. .Heheh Hari nie .. mmng bez la. .hehe habis suda drama kami. .Drama Shakespeare. .King Lear. .Aku menjadi salah sorang watak utama. .Memang bez la. .Aku berlakon kat act 4 dan act 5. .Dari pagi kami latih, one day berdrama ja kerja kami hari ni. .haha first time aku berdrama. .dulu mna pernah berdrama. .hahaha drama bermula pukul 2. .At the end, kami berakhir dengan berjaya. .yeAhH. .thanx to kawan2 aku .bagi aku dorongan. .Final scene mmng best la. Kawan2 yang lain pun puji lakonan kami. .haha memang bez. .rupa2 nya kami ada bakat lain. .hahahah


Member2 drama. .


Kenangan Indah bersama geng2. .


 Bersama lecturer lagi tuHh. .

Kami memang terbaik. .YeaHH